Το δίκτυο διανομής μας

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, η Somfy σας προτείνει λύσεις.

Θέλω βοήθεια από έναν επαγγελματία

Μήπως χρειάζεστε βοήθεια; Η Somfy έχει ένα μεγάλο δίκτυο από εγκαταστάτες και κατασκευαστές σε όλη τη χώρα. Αυτοί οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες είναι στη διάθεσή σας και θα σας βοηθήσουν με όποιο ζήτημα κι αν έχετε.

Οι εγκαταστάτες "Somfy Experts"

Οι Somfy Experts είναι ανεξάρτητοι εγκαταστάτες που έχουν λάβει εκπαίδευση στις τεχνολογίες και τα προϊόντα μας. Βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας συμβουλέψουν για όλες τις ηλεκτροκίνητες και έξυπνες λύσεις μας, καθώς και για την εγκατάσταση, συντήρηση και προσαρμογή τους. Επιλέγοντας έναν Somfy Expert, εξασφαλίζετε ότι θα λάβετε υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης για την εγκατάσταση των ηλεκτροκίνητων και αυτοματοποιημένων λύσεων της Somfy.

350+

Experts στη χώρα σας

14

Περιοχές που καλύπτει το πρόγραμμα Expert

2000+

Αιτήματα που διαχειρίζονται ετησίως οι Experts μας

Θέλω να εγκαταστήσω τον εξοπλισμό μου μόνος μου

Θέλετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας αλλά και να προσθέσετε λύσεις της Somfy στο σπίτι σας; Βρείτε τα προϊόντα μας, τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας, στα μεγάλα DIY καταστήματα και στους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

Θέλω να χτίσω το σπίτι μου

Έχετε βρει την ιδανική τοποθεσία για να χτίσετε το σπίτι σας; Ψάχνετε κατασκευαστή για να υλοποιήσετε το σχέδιό σας; Για το μελλοντικό σπίτι σας, έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας; Από το ξεκίνημα του έργου σας, μιλήστε με τους επαγγελματίες των κατασκευών σχετικά με την ενσωμάτωση λύσεων της Somfy στο μελλοντικό σας σπίτι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα έξυπνο σπίτι.

Η Somfy συνεργάζεται με εγκαταστάτες σε όλη τη χώρα για να κάνει την ιδέα σας για το έξυπνο σπίτι πραγματικότητα

.