Εδώ και 50 χρόνια, η Somfy βρίσκεται κοντά σας.

Πάνω από 50 χρόνια καινοτομίας

Από τον πρώτο μηχανισμό για οικιακά ρολά, ο οποίος σήμανε το τέλος των περιστρεφόμενων λαβών, μέχρι το έξυπνο σπίτι, η Somfy τα τελευταία 50 χρόνια έχει βοηθήσει εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και έχει κάνει τη ζωή τους ευκολότερη. Μέρα με τη μέρα, οραματιζόμαστε, για εσάς και μαζί με εσάς, το σπίτι του αύριο, το οποίο είναι πιο άνετο, πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές. Δημιουργούμε νέες, αξιόπιστες και ανθεκτικές λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά σας και διασφαλίζουν την ηρεμία σας.

58

Χώρες

125

Θυγατρικές

8000

Υπάλληλοι

Ας καινοτομήσουμε μαζί!

Έχουμε καταθέσει πάνω από 2.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Κάθε μέρα, 500 μηχανικοί συνεργάζονται και καινοτομούν για να έχετε απλότητα, ασφάλεια και γαλήνη στην καθημερινότητά σας. Δημιουργώντας αθόρυβους και έξυπνους μηχανισμούς, εφαρμογές για κινητά με τις οποίες μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε το σπίτι σας, καθώς και έξυπνες λύσεις που συνδέονται μεταξύ τους με ασφάλεια, οι ομάδες μας διαμορφώνουν τα σπίτια του αύριο. Χάρη σε αυτό το έργο, αλλά και στις περισσότερες από 2.000 ευρεσιτεχνίες που έχουν ήδη κατατεθεί από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, η Somfy μπορεί να σας εγγυηθεί την παροχή αποτελεσματικών και αξιόπιστων προϊόντων. Αλλά τώρα, είναι η σειρά σας! Έχετε κάποια πρόταση για νέο προϊόν ή για τη βελτίωση των προϊόντων μας; Επισκεφθείτε τη διαδραστική ιστοσελίδα μας My Somfy Lab για να μοιραστείτε τις ιδέες σας!

Προστατεύουμε το περιβάλλον

Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης και να βεβαιωθούμε ότι είναι πιο ασφαλείς, πιο άνετες και πιο φιλικές προς το περιβάλλον. 1. Είμαστε υπέρ των ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων και της γαλήνης των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτά. Λαμβάνουμε υπόψη τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των λύσεών μας σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. 2. Είμαστε υπέρ των οικολογικά σχεδιασμένων προϊόντων. Κάθε μέρα, η βασική μέριμνα όλων των ομάδων μας είναι η φροντίδα για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο περιβάλλον παγκοσμίως. 3. Είμαστε υπέρ των υπεύθυνων πρακτικών.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Επιλέξτε τη γαλλική ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο Haute-Savoie από ομάδες οι οποίες είναι εκπαιδευμένες σε τεχνολογίες αιχμής. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα, την απόδοση και τη μακροζωία τους, πραγματοποιούμε τακτικές δοκιμές και ελέγχους ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες. 

Δίπλα σας, κάθε μέρα!

Καθώς τα ποιοτικά προϊόντα απαιτούν αποτελεσματικές υπηρεσίες, σας υποστηρίζουμε για οποιαδήποτε ανάγκη σας με: 1.     Ένα δίκτυο πιστοποιημένων Ειδικών σε όλες τις περιοχές στις οποίες έχουμε παρουσία. 2.     Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας (αιτήματα προσφοράς, κοινότητα, βίντεο και εγχειρίδια οδηγιών). 3.     Μια τηλεφωνική γραμμή άμεσης εξυπηρέτησης πελατών για να δίνουμε απαντήσεις σε ερωτήματά σας. 4.     Μια υπηρεσία επισκευής κατ' οίκον αν αντιμετωπίζετε κάποιο ζήτημα, χάρη στο δίκτυο ειδικών μας. Επιλέγοντας τη Somfy, επιλέγετε όλα αυτά!

Ανακαλύψτε περισσότερα

So Open with Somfy

Τα προϊόντα μας αλληλοσυμπληρώνονται και συνδυάζονται για τη δημιουργία προσαρμόσιμων λύσεων, με δυνατότητες αναβάθμισης, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με προϊόντα άλλων εταιρειών οικιακού εξοπλισμού. Μάθετε περισσότερα για το So Open with Somfy και τους συνεργάτες μας!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε

Σας εγγυόμαστε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν ασφαλή. Η προστασία και ο σεβασμός της ιδιωτικής ζωής σας είναι η προτεραιότητά μας!

Η ιστορία μιας διορατικής εταιρείας

1969

Ένα πρωτοποριακό πνεύμα

Στην Cluses, στους πρόποδες του Λευκού Όρους (Mont Blanc), η Somfy* ανέπτυξε τον πρώτο σωληνοειδή μηχανισμό, σηματοδοτώντας το τέλος των περιστρεφόμενων λαβών και αναγγέλλοντας την άφιξη των ηλεκτρικών οικιακών ρολών, ρολοκουρτινών, τεντών και προϊόντων σκίασης. Η ιστορία μας ξεκινάει στη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Σουηδία, όπου η εταιρεία έχει ήδη θυγατρικές. Η περιπέτεια έχει αρχίσει! *Société d’Outillage et de Mécanique de Faucigny (Εταιρεία Μηχανολογικού Εξοπλισμού και Εργαλείων του Faucigny).

1989

Απόψε, η Somfy είναι στην τηλεόραση!

Η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια της Somfy προβλήθηκε στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του γαλλικού καναλιού Canal+, αλλά μέχρι το 2005, η καμπάνια έλαβε διεθνείς διαστάσεις. Η Somfy, από εταιρεία που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες, μετατρέπεται σε εταιρεία που απευθύνεται σε τελικούς καταναλωτές.

1997

Ζήτω η ασύρματη τεχνολογία!

Η Somfy ενσωματώνει ασύρματη τεχνολογία στους μηχανισμούς της. Χάρη στην τεχνολογία RTS (Somfy Radio Technology), οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν τα οικιακά ρολά, τις ρολοκουρτίνες, τις τέντες και τα προϊόντα σκίασης με ένα τηλεχειριστήριο. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της ασύρματης τεχνολογίας, είναι ότι ένα μόνο τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο πολλών προϊόντων. Είναι τόσο εύκολο, είναι Somfy!

2001

Από τα οικιακά ρολά...σε όλο το σπίτι

Η εταιρεία αρχίζει να παρέχει συστήματα ηλεκτροκίνησης για γκαραζόπορτες και αυλόπορτες. Αγοράζει επίσης την εταιρεία Domis, η οποία σχεδιάζει ασύρματα συστήματα συναγερμού. Στην αρχή της νέα χιλιετίας, τα προϊόντα της Somfy είναι σε θέση να ελέγχουν κάθε άνοιγμα του σπιτιού, καθώς και την ασφάλειά του. Ήταν το ξεκίνημα του απλού και προσβάσιμου ασύρματου οικιακού αυτοματισμού.

2007

Οι πρώτες συνεργασίες με άλλες εταιρείες.

 Η Somfy δημιουργεί την πρώτη συμμαχία για τον οικιακό αυτοματισμό με τη Velux και λανσάρει το io-homecontrol, το πρωτόκολλο αμφίδρομης ραδιομετάδοσης. Πλέον είναι εφικτός ο έλεγχος του εξοπλισμού της Somfy και της Velux χρησιμοποιώντας το ίδιο τηλεχειριστήριο και η διαβεβαίωση ότι όλα λειτουργούν ομαλά μέσω της λειτουργίας ανάδρασης.

2010

Ο έλεγχος του σπιτιού σας είναι εύκολος με το TaHoma®!

100% διαδικτυακή, 100% ασύρματη, 100% ανοιχτή: η πλατφόρμα του TaHoma® διατίθεται στους υπολογιστές και τα smartphones σας για να σας βοηθήσει να ελέγχετε εύκολα το σπίτι σας. Περισσότερες από 200 συμβατές συσκευές είναι πλέον σε θέση να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν!

2015

Έξυπνοι και αθόρυβοι μηχανισμοί

Η τελευταία γενιά μηχανισμών για οικιακά ρολά έρχεται στην αγορά. Έξυπνος, αθόρυβος και οικολογικός, ο μηχανισμός S&S0 RS 100 της Somfy έχει όλο το πακέτο.

2017

Έξυπνες συσκευές

Η Somfy αγοράζει δύο εταιρείες που είναι σημαντικά ονόματα στον κλάδο των έξυπνων συσκευών: τη MyFox και την Okidokeys και μαζί τους, αναπτύσσει προϊόντα για να επεκτείνει το εύρος του οικιακού εξοπλισμού. Λανσάρονται τρία προϊόντα-ορόσημα:η έξυπνη κλειδαριά πόρτας, ο έξυπνος θερμοστάτης και η Somfy One, μια κάμερα με ενσωματωμένο συναγερμό.

2018

Η επέκταση της εταιρείας επιταχύνεται με το πρόγραμμα "So Open with Somfy" και με περισσότερες συνεργασίες.

Θέρμανση, φωτισμός, μουσική και ψηφιακοί βοηθοί... Η Somfy επεκτείνει το εύρος των συνεργασιών της για να εμπλουτίσει την εμπειρία του έξυπνου σπιτιού. Τον Ιούνιο, η εταιρεία άνοιξε τις διεπαφές της (API) για τους προγραμματιστές, για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία.

Επόμενο...

Δεν μπορούμε να περιμένουμε το αύριο!